1152 Budapest XV, Palotás tér 1. sz.

+36-30/945-0478

Online továbbképző napok a TÜV SÜD szervezésében

Az ez év májusára tervezett és a korona vírus járvány miatt elhalasztott „Felvonós szakmai továbbképző napok” című tanfolyamot 2020. szeptemberében online formában tervezi megtartani.

Interlift 2019 Augsburg
A Németországban megrendezésre kerülő kiállítás és vásárt A Lift-s Egyesület szervezésében látogatják meg a hazai szervezetek.
Nygdíjasklub kirándulás 2019. szeptemberében
Aggtelek volt az úticélja annak a kiránduásnak, amin a Nyugdíjasklub tagjai 2019 szeptemberében részt vettek.
Russian elevator week lift expó kiállítás, Moszkva 2019
Moszkvában, 2019 június 26-28 között megrendezésre kerülő lift expó kiállításon vett részt a Lift-s egyesület és a Magyar Felvonó Szövetség tagjaiból álló küldöttség, továbbá látogatást tett Szentpéterváron is.
Liftek és mozgólépcsők egy digitális világban
London adott otthont a 2019 májusában lezajlott éves ELA konferenciának és a Liftex 2019 elnevezésű kiállításnak.
Felvonószerelő képzések
A tanfolyamok célja olyan szakemberek képzése, akik különböző rendeltetésű épületekben, építményekben és létesítményekben üzemelő személy- és teherfelvonók telepítését, szerelését, karbantartását, javítását, időszakos felújítását és bontását végzik.
Felvonószerelő képzés indul

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik különböző rendeltetésű épületekben, építményekben és létesítményekben üzemelő személy- és teherfelvonók telepítését, szerelését, karbantartását, javítását, időszakos felújítását és bontását végzik.

Nygdíjas kirándulás 2018. szeptemberében

Zsámbék, Tata és Tatabánya volt az úticélja annak a kiránduásnak, amin a Nyugdíjasklub tagjai 2018 szeptemberében részt vettek.

 1 2 3 >  Utolsó ›